God jul – våren är redan här!

Med ett par minusgrader i luften och knappt tre veckor till jul är de kanske svårt att frammana vårkänslor. Fast, håll med om att det är något som händer i kroppen när en ny filmstudiosäsong presenteras!?

Sett till antal medlemmar har vi inte riktigt återhämtat oss efter pandemin. Den gångna hösten passerade vi 180 medlemmar; drygt 100 färre än när pandemin bröt ut 2020. Men vi vill gärna tro att det finns fler som vill hänga med oss och se bra film. Så tipsa gärna vänner och bekanta om att filmstudion finns.

Förutom att det är så trevligt att se bra film tillsammans med andra så är det också löjligt billigt. För 330 kronor får du se 8 filmer, vilket ger ett snittpris på lite mer än 40 kronor per film. Jämför det med filmerna du kan se på Biostaden, där du betalar 185 kronor – för en film!

Kanske det är julen 2022 du ska ge bort ett filmstudiokort till någon du tycker extra mycket om…

Kolla in vårens program här!

Som vanligt:

  • du måsta köpa filmkortet för att se våra filmer
  • filmkortet köper du på Stadsbiblioteket.
  • kortet är personligt
  • du kan inte köpa enstaka biljetter. Du måste köpa ett filmkort även om du bara tänkte se några av filmerna
  • kortet och medlemskapet ger dig möjlighet att delta på kommande filmhelger i Stockholm och Karlstad