God jul och gott nytt år!

Eskilstuna filmstudio ligger i startgroparna för att arrangera visningar i vår. Men med nya åtgärder för att minska smittspridningen av covid-19 så vet vi inte hur våren blir ännu.

Vi har bokat prioriterat om och planerar för terminsstart 20 januari, totalt åtta filmer på programmet och en heldag med jubileum. Men detta kan komma att ändras. Vi avvaktar med säljstart för filmkorten en bit in i januari för att vara på den säkra sidan. Återkommer också med ett detaljerat program i januari.

Tills dess så hoppas vi att ni hittar en massa trevligt att se under julledigheten. På bio kan man bland annat se Utvandrarna. Och även streamingtjänsterna bjuder på mycket sevärt i december.

Glöm inte att teckna en prenumeration på vår tidskrift Filmrutan. Den blev nominerad till Årets Kulturtidskrift tidigare i år och innehåller mycket härlig läsning för dig som filmälskare. En prenumeration kostar 230 kronor och ger dig 4 fullmatade nummer.

Eskilstuna filmstudio vill önska gamla och nya medlemmar och andra en riktigt god jul och ett gott nytt år!

/Styrelsen Eskilstuna filmstudio