Var med och utveckla Eskilstuna filmstudio

Gillar du bra film… och dessutom vill bidra till att det händer roliga saker i Eskilstuna? Nu söker vi dig som vill vara med att utveckla Eskilstuna filmstudio och göra verksamheten ännu bättre!

Eskilstuna filmstudio har funnits i över 20 år. Vi visar kvalitetsfilm i föreningsform och har en trogen publik på närmare 200 medlemmar som dyker upp på Royalbiografen på torsdagar.

Dessutom består filmstudion av en styrelse + programgrupp – sammanlagt tio personer som åker på utbudsdagar och filmhelger, tittar på och väljer filmer inför varje säsong. Och möter publiken på visningarna såklart. Däremellan har styrelsen ett och annat möte när det behövs fattas större beslut.

Många i styrelsen och programgruppen har varit med rätt länge och vill få in nya krafter i föreningen – för att på kort sikt stärka upp i det löpande arbetet och för att säkra tillväxten på lite längre sikt.

Är du möjligen den vi söker? Vi utgår från att du tycker om bra film, är engagerad och kan tänka dig att jobba i en ideell förening. Eventuellt har du en massa idéer som kan göra verksamheten ännu bättre och till det ett driv för att få det ska ske. Kanske brinner du för till exempel barn- och ungdomsfilm eller vill jobba för att vi ska visa fler klassiker. Du kanske är en fena på webb och sociala medier eller rentav duktig på ekonomi och vet hur man kan söka medel för nya projekt…

Har du lust att ingå i styrelsen..? Eller i programgruppen..? I båda eller inget av det. Inget är fel – vi är öppna för allt.

Hör av dig till oss. Skriv några rader om dig själv och mejla vår valberedning på info@eskilstunafilmstudio.se. Gärna innan 15 februari.