Nu kör vi – på riktigt!

Tre ungdomar i badkläder springer ut i vattnet så det stänker om det
Italienska ”De bästa åren” av Gabriele Muccino inleder filmstudion 17 februari. Foto: SF Studios

Samtliga restriktioner slopas och Eskilstuna filmstudio återstartar 17 februari. Vi hälsar varmt välkommen till 8 nya filmer på Royalbiografen. Filmkort finns att köpa på Stadsbiblioteket.

Ja, det är knappt man tror det. Men efter två år av pandemin, restriktioner och begränsningar verkar det som att vi kan börja återgå till det normala.

Den 9 februari tas alla restriktioner bort – nästan i alla fall. (Det vill säga: om du inte är vaccinerad bör du undvika den typen av folksamlingar som filmstudion innebär. Och är du sjuk så ska du såklart hålla dig hemma och krya på dig.)

8 nya filmer

För Eskilstuna filmstudio innebär det att vi kan inleda vårsäsongen – utan covid-bevis och kontroller. Vi har reviderat säsongspremiären samt skjutit på vårt tänkte jubileum för att få lite mer tid att planera.

Får vi fresta med en vårsäsong fylld av åtta nya filmer. Vi startar 17 februari och kör ända fram till 12 maj.

Så här ser våren ut!

Klicka på respektive titel för att läsa mer om filmen. På sidorna finns även trailrar till filmerna.

17/2: De bästa åren

3/3: Litet land

17/3: First Cow + årsmöte (kl 18)

24/3: Charlatan

7/4: Barn

21/4: The Man Who Sold His Skin

5/5: Khorshid

12/5: Quo Vadis, Aida

Årsmöte 17 mars

Innan filmen 17 mars klämmer vi in ett kortare årsmöte för att summera det minst sagt andefattiga verksamhetsåret 2021

Filmkort köper du som vanligt på Stadsbiblioteket. Det kostar 290 kronor + serviceavgift och ger dig inträde till samtliga filmer i vår. Är du medlem i Mälardalens Studentkår så betalar du bara 220 kronor (+ serviceavgift) för filmkortet.

Registrera dig gärna för vårt nyhetsbrev och följ Eskilstuna filmstudio på facebook. På så sätt får du snabbt veta eventuella förändringar i programmet och annat matnyttigt!

Vi syns i mörkret!